Suedia – România este în acest moment 0-0, iar românii au ratat deja câteva ocazii importante. Atât Costi Mocanu, cât și Felix Drăghici au coordonat departamentul Sport de la Pro Tv și ambii sunt comentatori sportivi din pasiune pentru că în prezent ei ocupă funcții de conducere în trustul Pro.

Costi Mocanu va fi de la 1 aprile, însă doar colaborator pentru postul de televiziune unde lucrează de mai bine de 25 de ani.Plecarea sa a fost anunțată mai întâi de jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său și ulterior confirmată de cel alintat Moșu. Încă nu se știe ce va face în viitor, dar mai multe surse media au confirmat că a fost curtat de mai multe televiziuni de-a lungul anilor.

Anul trecut, Costi Mocanu a prezentat emisiunea Nina Warrior România, împreună cu actrița Raluca Aprodu și colegul său, Daniel Nițoiu. Show-ul s-a bucurat de mare succes și probabil va urma și o a doua ediție.

Felix Drăghici continuă să rămână la Pro Tv și să dețină o funcție importantă în trust. La un moment dat, acesta coordona departamentele online din Pro.

UPDATE: Scorul a devenit 1-0 pentru Suedia în minutul 32. În minutul 39 a devenit deja 2-0.