O nouă plecare de la Aleph News! Postul fondat de Adrian Sârbu a rămas fără o altă vedetă.

Mai exact, emisiunea ŞTIU a rămas fără ambii prezentatori, după ce Felix Drăghici plecase deja în primăvară de la Aleph News, pentru a se muta la Antena 1.

“Nu am întrunit condiţiile necesare pentru continuarea colaborării”

Acum a venit şi rândul lui Costi Mocanu să părăsească postul de ştiri fondat de Adrian Sârbu. Costi Mocanu a plecat în această vară de la postul TV. El a confirmat această informaţie pentru paginademedia.ro.

“Am încheiat contractul şi momentan nu îl mai prelungesc”, a declarat Costi Mocanu.

“Nu am întrunit condiţiile necesare pentru continuarea colaborării cu Aleph”, a spus el despre motivele pentru care nu a mai continuat la postul lui Adrian Sârbu.

Costi Mocanu
Costi Mocanu (Sursa foto: Aleph News)

Costi Mocanu a ţinut să le mulţumească foştilor săi colaboratori de la Aleph News.

“Sunt mulţumit că am regăsit redacţia şi am întâlnit oameni de mare ispravă în echipa ŞTIU, cărora le mulţumesc. Cred că le datorez asta celor cu care am lucrat”, a spus vedeta TV.

Cât despre planurile sale de viitor, Costi Mocanu nu a indicat deocamdată o destinaţie clară: “Încă nu am o destinaţie. Pot spune că voi face presă, într-o formă sau alta.”

Felix Drăghici s-a mutat la Antena 1, unde se ocupă de marketing şi vânzări

În primăvară, Felix Drăghici, partenerul lui Costi Mocanu de la emisiunea ŞTIU a părăsit postul de televiziune Aleph News. Iniţial, el a ieşit de pe pest pentru un concediu de câteva luni, însă nu a mai revenit.

Felix Drăghici lucrează acum pentru Antena 1, potrivit paginademedia.ro. El se ocupă de partea de marketing pentru Observatorul Antenei 1, unde lucrează cu Anca Budinschi (fost director al Pro TV).

Drăghici colaborează şi pe partea de vânzări, coordonată la Antena 1 de Zoe Vasilescu, fostul şef al departamentului vânzări din Pro TV.