România este mai periculoasă decât ne lasă să credem autoritățile , iar copiii noștrii sunt mult mai expuși decât am putea crede noi. Cazul Dincă, de la Caracal și alte asemenea sunt doar vârfurile care ne fac să ne trezim din când în când. Dar lumea uită, iar agresiuni față de copii se întâmplă aproape zilnic. Este și cazul unui bărbat de 50 din Parhova care a fost reținut după ce a agresat fata unor vecini. Ba, mai mult, bărbatul a și filmat ororile.

„La data de 8 august, o persoană din oraşul Boldeşti-Scăeni, judeţul Prahova, a sesizat poliţia din localitate cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani, a fost agresată sexual de un vecin, fiind demarate cercetări la nivelul IJP Prahova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ameninţare. În cursul serii de 9 august, poliţiştii specializaţi din cadrul BCCO Ploieşti au procedat la efectuarea unei percheziţii informatice, fiind identificate în telefonul suspectului filmări cu minora în ipostaze sexuale explicite”, precizează IPJ Prahova.

Cercetările au fost extinse sub aspectul infracţiunii de pornografie infantilă, cauza fiind înaintată la DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti, unde au fost continuate cercetările împreună cu poliţişti din cadrul BCCO Ploieşti.

„După finalizarea anchetei, în cursul nopţii de 09-10.08.2019, procurorul a dispus reţinerea persoanei în cauză, acesta urmând a fi prezentat la data de 10.08.2019 Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă. Cel în cauză este un bărbat în vârstă de 50 de ani din Boldeşti-Scăeni”, mai informează IPJ Prahova.