Modelul coreean SsangYong Korando C200 va fi disponibil pentru clienții români  atât cu transmisie manuală cât şi automată, ambele în şase trepte. Gama Korando include atât  vehicule cu tracțiune față cât și cu tracțiune integrală. Consumul mediu al unicului motor disponibil – un diesel Euro 5 de 2.0 litri cu filtru de particule care dezvoltă 175 de cai putere – este de 7,3l/100 km iar viteza maximă este de 180 km/h. Importatorul a anunțat, de asemenea, că livrarea maşinilor aflate în stoc se va face imediat iar comenzile noi vor fi onorate în maximum trei luni. “Am observat existenţa în România a unui număr semnificativ de admiratori ai SsangYong, brand al cărui importanţă pe piaţa românească suntem convinşi că o vom creşte. Publicului acestuia ne adresăm cu oferte care să le aducă în permanenţă un plus de beneficii”, a declarat Dudy Perry, CEO al New Kopel Group.
Preţul minim al noului Korando C200, este de 24.575 de euro, cu TVA inclusă.
La începutul luni iulie, New Kopel Group a anunţat oficial preluarea importului mărcii sud-coreene de automobile în România al. Tot atunci a fost făcută cunoscută intenţia ca în primul an, reţeaua de distribuţie să fie extinsă cu zece noi dealership-uri la nivelul întregii ţări. New Kopel Group a raportat pentru 2010 o cifră de afaceri de 25 milioane Euro, în creştere cu 78% faţă de anul 2009. Pentru anul 2011 grupul estimează o cifră de afaceri ce va depăşi 30 milioane Euro.
În acest an nu a fost vândut niciun model SsangYong în România. Asta după ce, anul trecut erau comercializate 40 de unități Kyron, iar în 2009, numărul acestora era de 93. În urmă cu cinci ani, românii cumpărau nu mai puțin de 327 de mașini SssangYong, vedeta mărcii fiind modelul Rexton. De altfel, 2005 a fost cel mai bun an al mărcii coreene pe piața românească.