Oficialii analizează oasele descoperite în casa terorii din Caracal, dar fără rezultat. Aceștia au precizat că oasele sunt foarte calcinate și este greu să identifice un ADN.

Autoritățile fac eforturi ca până vineri să obțină un rezultat.

„Nu știm în momentul de față dacă vom găsi un material genetic în acele oase, pentru că sunt foarte calcinate. Este foarte dificil să depistezi un ADN. Dar, dacă se va găsi ceva, vom face tot posibilul ca până vineri să comunicăm un rezultat”, au declarat sursele citate pentru MEDIAFAX.

Nu s-a găsit sânge în casa acestuia.

“Nu există, cel puţin vizibile. Mai departe nu cunosc. (…) E în curtea dânsului o placă pe care într-adevăr în mod vizibil sunt urme de sânge, dar specialiştii spun că e de natură animală. Dânsul are nutrii aici, are păsări”, a spus avocatul din oficiu.

“Nu sunt alte probe în plus faţă de ce a fost până în prezent. Deocamdată se caută, dar mai mult decât a fost nu s-a descoperit. (…) Mai mult decât este în referatul cu propunerea de arestare preventivă la nivel probatoriu la ora actuală nu se cunoaşte în mod oficial”, a explicat avocatul din oficiu. El a menţionat că la căutările din curtea bărbatului au fost prelevate nişte fragmente de oase, fire de păr şi haine, alte probe noi adăugate la dosar.