Atunci când avea doar 21 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima oară cu Cristian Gheorghiță. Cei doi nu s-au înțeles și au divorțat în anul 2000. După șase ani, mai exact în ianuarie 2006, prezentatoarea Tv s-a recăsătorit cu celebrul cântăreț Ștefan Bănică, dar nici de data aceasta nu a avut noroc în dragoste. După șapte ani de relație, cei doi au divorțat.

Diva a mai încercat o dată, în decembrie 2013 s-a căsătorit civil cu Tuncay Ozturk, un medic, fizioterapeut și osteopat din Turcia. După doar trei ani de relație cei doi s-au hotărât să își încheie căsnicia.

Revenind la primul bărbat al divei, Cristian Gheorghiță, apropiații acesteia spun că vedeta l-a iubit enorm și nu a mai avut aceste sentimente pentru niciun bărbat din viața ei. Acesta s-a ocupat în ultimii ani cu televiziunea. A lucrat la Kanal D și a fost director de marketing la Prima Tv. Chiar dacă primul soț al Zânei s-a recăsătorit și are o familie frumoasă și unită, cei doi au rămas în relații bune, potrivit apropiaților.