Presa a tot speculat, în ultimele zile, pe tema neînţelegerilor dintre Andreea Bălan şi soţul ei, actorul George Burcea. Deşi cei doi au negat zvonurile, s-a aflat un posibil motiv pentru conflictul dintre cei doi. În urmă cu doar câteva zile, George Burcea s-a ales cu un dosar penal după ce a fost oprit de poliţişti la volan în Voluntari.

Astfel, în dimineaţa zilei de vineri, 21 februarie, soţul Andreei Bălan a fost oprit de poliţişti pe Blvd. Eroilor din Voluntari, judeţul Ilfov, la mică distanţă de casa sa. În urma testării, George Burcea a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină.

“A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au declarat surse apropiate de acest caz, potrivit Click!.

Fără permis, cu dosar penal şi pasibil de închisoare

George Burcea se pare că ar fi fost oprit special de către oamenii legii. Soţul Andreei Bălan ar fi fost cunoscut de către aceştia drept vechi consumator de droguri, aşa că a fost filat, iar poliţiştii se aşteptau ca acesta să fie acum depistat pozitiv.

Actorul are deja întocmit un dosar penal. În continuare, Poliţia aşteaptă rezultatele buletinului toxicologic, în care va fi detaliată concentraţia de cocaină pe care bărbatul o avea în organism, dar şi cum aceasta i-a influenţat capacitatea de a conduce pe drumurile publice. Burcea este pasibil de închisoare în acest moment. El nu mai poate conduce un autoturism până la încheierea dosarului, iar în cazul unei condamnări, permisul îi va fi anulat şi va putea obţine altul nou abia după ce va susţine un examen, însă la doi ani de la eventuala condamnare.

“Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare”, au mai precizat sursele Click!.