Soția lui Andrei Ștefănescu – cel care a fost depistat pozitiv cu coronavirus și, deși, este asimptomatic, se află internat „Matei Balș” din Capitală, a dat o replică dură tuturor celor care au pus la îndoială veridicitatea informațiilor. Printre cei care au susținut nu spune adevărul se află și Olivia Steer, care a comentat pe marginea faptului că acesta și-a sărutat copilul înainte de a pleca la spital, pentru a fi internat, dat l-a și acuzat că joacă un rol.

Acum, Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu a ieșit la atac și a postat un mesaj dur în mediul online.

„Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul: fiindcă și înainte să primească telefonul că e pozitiv îl pupase. Și de dimineață îl pupase, și seara la culcare îl pupase, și de o sută de ori pe zi îl pupase, în fiecare zi.

Fiindcă, ce să vezi?! Locuiește în aceeași casă cu copilul și cu nervasta, nu a picat în clipa aia din Lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era și înainte de telefon, și cu o zi înainte, și cine mai știe de când, chiar credeți că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul? Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului.

Puțin creier și puțină logică, atât e necesar ca să nu bați câmplii laolaltă cu toți imbecilii de pe FB, doar puțin. Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, a comentat Antonia pe Instagram.

Trebuie amintit că Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, l-a acuzat pe Andrei Ștefănescu de faptul că joacă un rol și că nu este infectat cu noul coronavirus. În replică, vedeta Antena 1 a susținut că nu a făcut rău nimănui.

„Nu am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, nu mi-am dorit să fiu pozitv, nu mi-am dorit să fiu criticat, nu mi-am dorit să promovez COVID-ul. Absolut deloc! Pur și simplu, am povestit întâmplarea mea. Sunt extrem de dezamăgit!”, a replicat atunci Andrei Ștefănescu.