Senatoarea Diana Șoșoacă, cea care face o campanie totală anti vaccin, tocmai a uimit toată România. Aceasta a forțat intrarea în sediul Ministerul Sănătății, în urmă cu doar câteva momente.

Şoşoacă a forţat intrarea de la Ministerul Sănătăţii

Gest absolut şocant făcut de senatoarea Diana Şoşoacă. Aceasta a forţat intrarea de la Ministerul Sănătăţii, chiar în timpul protestelor AUR de după incendiul de la Institutul Matei Balş.

Cunoscută ca o susţinătoare a antivacciniştilor, Şoşoacă se află printre zecile de persoane care s-au adunat în faţa Ministerului Sănătăţii. Este a doua doua zi de proteste, în urma incendiului de la Institutul “Matei Balş”.

La faţa locului este şi senatoarea AUR Diana Şoşoacă, aceasta exprimându-şi intenţia de a intra în clădirea Ministerului Sănătăţii, pentru a lua legătura cu ministrul Vlad Voiculescu.

Persoanele prezente la protest au steaguri şi vuvuzele şi solicită o reformă a sistemului de sănătate, precum şi asumarea responsabilităţii în urma incendiului de la Institutul “Matei Balş”. Aceştia sunt membri şi simpatizanţi ai celor de la AUR.

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat, sâmbătă, un protest la sediul Ministerului Sănătăţii. La eveniment au participat zeci de persoane, având steaguri şi vuvuzele, fiind scandate lozinci precum “Demisia!”, “Jos Guvernul!”, “Ruşine să vă fie!” sau “Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”.

Principala revendicare a protestatarilor a fost demisia actualului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea