Se pare că fostul ministru s-a răzgândit și și-a retras demisia din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. În urma acestei decizii, Sorina Pintea a anunțat că este în concediu medical.

Ce spun reprezentanții Consiliului Județean Maramureș

Sorina Pintea a transmis o adresă la Consiliul Județean Maramureș prin care a anunțat că își retrage demisia din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare înainte de împlinirea termenului după care demisia producea efecte. Dânsa informează Consiliul Județean Maramureș că rămâne în concediu medical și propune ca în funcția de manager al spitalului să fie înlocuită de directorul medical Vasile Pop, ca interimar. Noi am luat act de această retragere a demisiei și am informat la rândul nostru spitalul din Baia Mare. Sorina Pintea a obținut postul de manager prin concurs, iar mandatul îi expiră în acest an”, au spus reprezentanții CJ Maramureș, potrivit mediafax.ro

Motivul pentru care Sorina Pintea și-a depus demisia la începutul lunii martie

În demisia înregistrată la CJ Maramureș, fostul ministru a motivat că renunță la funcție pentru că este cercetată penal într-un dosar al DNA și pentru o bună desfășurare a urmăririi penale și a procesului penal.