“Noua tabletă este disponibilă pe rafturile magazinelor din România, la mai puțin de două săptămâni de la IFA Berlin. Este un moment de lansare cu atât mai favorabil, cu cât brandul Xperia a devenit tot mai popular, în ultimul an, în rândul utilizatorilor români. De aceea, ținta noastră pentru trimestrul patru al acestui an este o cotă de 20% din segmentul tabletelor premium,” a declarat Lucian Rădulescu, Country Head, Sony Europe Limited Weybridge, Sucursala București.

Potrivit estimărilor Sony, piața tabletelor se poate tripla în 2012 comparativ cu anul precedent, până la un volum de 120.000 de unități. Raportat la volumul total, segmentul tabletelor premium reprezintă aproximativ jumătate din vânzări.  

“Noua tabletă este un produs așteptat de mulți posesori de smartphone Xperia, care vor fi și primii clienți, obișnuiți cu ergonomia și interfața intuitivă a gamei. Ne adresăm tuturor celor care își doresc un produs diferit, original,” a completat Lucian Rădulescu.

Brandul Xperia este apreciat de utilizatori pentru dispozitivele mobile care se remarcă prin design, conectivitate cu o gamă largă de dispozitive şi servicii disponibile în reţea. Prin introducerea unei tablete în familia Xperia, Sony oferă o experiență de divertisment completă.

Xperia S este un produs punte între dispozitivele mobile şi cele destinate divertismentului pentru acasă şi pune în valoare calitatea recunoscută a ecranelor Sony regasită în alte categorii de produse, precum laptopurile VAIO, smartphone-urile Xperia, televizoarele Bravia.

Tableta este construită din materiale premium care îi conferă un aspect elegant şi îi asigură o utilizare comodă atât acasă, cât şi în timpul călătoriilor. Rezistentă la picăturile de apă, Xperia Tablet S poate fi folosită în orice situaţie, în casă ori în aer liber, fără ca utilizatorul să-şi facă probleme când verifică, de exemplu, o reţetă în bucătărie cu mâinile ude.

Sony Xperia S este disponibilă în România în variante de capacitate de 16GB și 32GB, cu posibilitate de conectare WiFi și 3G.
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/IsWDlVffgxo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>