Playerul iPod va reda lectii interactive de ultima generatie  produse de Intuitext, divizia de software educational a Softwin, in cadrul unui proiect realizat Softwin impreuna cu IRIS SA, reprezentatul Apple din Romania, producatorul iPod.

“Intuitext  readuce elementul “cool” in procesul de invatare si permite tinerilor sa acceseze informatia pe dispozitivele mobile pe care le folosesc zi de zi, precum iPod.”, a declarat Sorin Guleac, director comercial Intuitext Educational.

Proiectul Softwin-IRIS SA permite tinerilor sa acceseze continutul educational e-Learning oriunde s-ar afla, pe propriul iPod. Lectiile sunt pe format video, si pot fi redate pe playerul care recunoaste clipurile si formatele de film. 

 

Intuitext este divizia de solutii de eLearning a grupului Softwin, liderul pietei romanesti de software educational si un jucator important piata mondiala. In Romania, Intuitext ofera 12 titluri diferite ce acopera 5 materii (Fizica, Matematica, Chimie, Biologie, Geografie). 

Playerul iPod a aparut pe piata in 2001 si ofera acces la internet,  muzica, clipuri, text sau celebrele “carti audio” (audiobooks).

Sursa: Capital 23 Noiembrie 2006