În ultimele două luni, 10% din totalul utilizatorilor de carduri Sodexo au trecut la sistemele de plată mobilă, realizând tranzacții în valoare totală de 3,5 milioane de RON.

Sodexo România a oferit utilizatorilor platformelor Android și Apple posibiltatea plăților mobile pentru toate produsele Sodexo – Gusto, Cadou, Cultura, Turist.

Iar utilizatorii pot descărca gratuit aplicația Sodexo atât pe dispozitivele Android cât și Apple, marcând astfel o premieră pe piața locală a furnizorilor de beneficii extra-salariale, unde Sodexo este singurul care oferă ambele soluții mobile de plată.

”Sodexo România a atins o rată de digitalizare de 70% pentru tichetele sale de masă, totalizând un million de utilizatori care au făcut trecerea către cardul Sodexo. Orașe precum Timișoara și Sibiu înregistrează un nivel de digitalizare și mai mare, de 80%, arătând interesul angajaților din România pentru soluțiile digitale.

”Următorul pas”

Cu Apple Pay și Sodexo Pay, Sodexo România face următorul pas în dezvoltarea sistemelor de plată mobile, fiind totodată recunoscuți cu un premiu pentru eforturile noastre”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo Pass România.

Utilizatorii Sodexo au acces la o rețea de parteneri ce numără 30.000 de locații, restaurante, cafenele, fast-food-uri, magazine pentru cadouri, librării, pensiuni, hoteluri și agenții de turism, unde pot utiliza cardurile Sodexo.

Sodexo Pay, aplicația gratuită dezvoltată pentru utilizatorii Android a fost lansată anul trecut în luna octombrie, Sodexo devenind astfel primul emitent de carduri și vouchere din România care oferă un sistem de plată mobilă utilizatorilor de Android.

Aplicația Apple Pay a fost lansată în decembrie 2019 și oferă utilizatorilor de iOS o metodă sigură și simplă de a plăți, rapid și convenabil, folosind cardurile Sodexo.

Sodexo România este parte a Grupului Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor pentru calitatea vieții. Compania activează pe piața din România de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și 2 milioane de angajați utilizează deja produsele Sodexo.