Societatea de avocatura Radu Taracila Padurari Retevoescu S.C.A. (RTPR) si-a marit echipa cu trei avocati, Dan Eugen Nicolae, Catalin Tirziu si  Romanita Neacsu alaturandu-se firmei, informeaza un comunicat remis redactiei. RTPR are in prezent 27 de membri si este una dintre cele mai mari societati independente de avocatura din Romania.

Dan Eugen Nicolae s-a alaturat echipei RTPR ca expert in fuziuni & achizitii si in privatizari, anterior conducand departamentul juridic din cadrul RAEF. Nicolae are experienta in consultanta de afaceri, este specialist in economie si finante iar principalele sale domenii de expertiza sunt dreptul societar si comercial, privatizarile, piata de capital si dreptul bancar. Printre tranzactiile in care a fost implicat se numara privatizarea companiei Petrom, a Distrigaz Nord si Distrigaz Sud, a companiei Electrica, in privatizarea CEC, a Bancii Comerciale Romane si a Complexurilor energetice Turceni, Rovinari si Craiova.

Catalin Tirziu este noul expert RTPR in tranzactii imobiliare, avand o experienta vasta pe piata imobiliara si a constructiilor din Romania si in drept comercial. Anterior, Catalin a fost consultant in cadrul Gruia Dufaut Law Office. Noul membru al echipei RTPR a fost implicat in tranzactii imobiliare si in ample proiecte de constructii, dezvoltate de companii internationale si locale.  

Romanita Neacsu s-a alaturat echipei de fuziuni & achizitii si drept societar a RTPR. Anterior, Neacsu a fost avocat in cadrul firmei Voicu&Filipescu, partener Squire, Sanders and Dempsey LLP, Romanita a acordat consultanta pentru companii multinationale si locale. Principalele sale domenii de expertiza sunt fuziuni si achizitii, competitie si consultanta corporatista, fiind activ implicata in procesul de achizitie si de post-achizitie a unuia dintre cei mai mari operatori de cablu din Romania, a unor importante companii de asigurari din Romania, precum si in numeroase tranzactii ale companiilor ce activeaza in sectorul financiar.  

 

RTPR, fondata in 2004, este specializata in consultanta juridica in fuziuni si achizitii, drept societar, finantari si imobiliare. Partenerii RTPR sun Dragos Radu, Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu si Mihai Ristici.

 

Sursa: Capital 26 Iunie 2007