Cazul monstrului din Caracal scoate la iveală alte drame. Procurorii au studiat cazurile de copii dispăruți din Olt și au descoperit unul care dă fiori.

În evidențele IPJ Olt figurează două cazuri active de minori dispăruți: cazul Alexandrei Măceșanu, care este cautată în continuare de polițiștii de la Urmăriri, și cazul unei adolescente de 17 ani, despre care se află abia acum public! În Dolj, sunt dispărute Luiza Melencu și o fată de 13 ani, cu suspiciune de înec în Podari, lângă Craiova. Dispariția care le-a atras atenția procurorilor DIICOT, după descoperirea criminalului în serie, este cea din Olt, petrecută în urmă cu o lună și jumătate, în Slatina.

Cazul nu e în baza de date a copiilor dispăruți și nu a fost mediatizat de poliție, deoarece conducerea centrului de plasament în care era internată fata nu a fost de acord ca poza și numele fetei să apară în presă. Procedurile în baza cărora sunt căutați copiii dispăruți prevăd că poliția trebuie să obțină „acordul părinţilor/reprezentanţilor legali cu privire la mediatizarea cazului”. Mediatizarea oricărui caz de dispariție crește considerabil șansele ca acel copil să fie găsit cât mai repede. DGASPC Olt a comunicat celor de la Libertatea, prin purtătorul de cuvânt, că instutuția nu a fost de acord cu mediatizarea cazului pentru că „prin lege, nu avem această obligație”.