Secretarul general adjunct al Partidului Mişcarea Populară (PMP), Ioana Constantin, a lansat un atac greu la adresa acestuia. Aceasta susține că economia este cam palidă. 

“Cifrele “arată bine”, tovarăși! “Cele mai mari creșteri din istorie”, tovarăși! Ia să vedem, măi Liviu Nicolae Dragnea! Hai să vorbim despre un record istoric, unul pe bune. Din energie. România s-a transformat din exportator de energie în importator de energie, după ordonanța dată de sărbători, schimbând locul cu Ungaria.

România a importat sâmbătă un nivel record de energie, prețul e foarte aproape de maximul istoric de acum 2 ani. Analfabeții economic și ticăloșii nu ți-au zis, măi Liviu, că taxa de 2% din ordonanța Vâlcov 114 înseamnă creșterea costurilor și se resimte de la producție la distribuție?

Cifrele arată bine, tovarăși! Cifrele din PowerPoint, nu cele din Excel. Dragnea a fugit cu PowerPoint-urile lui Vâlcov pe Facebook și ne-a anunțat că cifrele arată bine. Cifrele lor, căci economia e cam palidă, se simte rău. Arată bine prin comparație cu ce, măi Liviu? Cu Venezuela? Unde sunt ministrul Finanțelor și premierul României în această poveste? Dar ministrul Anton de la Energie? Cine își asumă răspunderea, cei doi condamnați pasionați de cimitire?”, scrie Ioana Constantin pe Facebook.