Marius Niță a vorbit vineri despre starea de sănătate a cântărețului Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus, care în prezent se află internat în spital.

Jurnalistul se teme pentru celelalte persoane de la Antena 1, deoarece, în opinia sa, măsurile de relaxarea au fost înțelese greșit și s-a ajuns într-o situație destul de neplăcută.

„Mă bucur că sunt la mine acasă, ci nu la Matei Balș. Mă tem că unii colegi de la Antena 1 vor ajunge și ei la spital. Măsurile de relaxare au fost înțelese greșit de unii oameni. Chiar și Ozana Barabancea, care începuse să creadă în teoria conspirației, iată că are și ea. Marcel Pavel s-a tot plimbat , a intrat în contact cu cel puțin 150 de persoane, de la multe televiziuni. Ozana Barabancea este extrem de credincioasă”, a spus jurnalistul la Gândul Live.

Cine a adus coronavirusul?

Totodată, Marius Niță a subliniat ideea cu privire la faptul că virusul ucigaș nu a fost adus de Marcel Pavel. În ceea ce privește starea de sănătate a artistului, Niță s-a declarat optimist.

„Nu Marcel Pavel a adus virusul, acesta a adus simptomele dublei pneumonii și apoi s-a descoperit că au coronavirus, inclusiv Andrei Ștefănescu. Acolo se face testare în masă, pentru a nu se răspândi și mai mult. Nu ai cum să mai transmiți, cum să faci programele la tv? Marcel Pavel a cântat aseară doar ca să ne liniștească. Totul va fi bine, până la urmă, ia tratament”, a mai spus Marius Niță.

Mai multe vedete au fost infectate cu noul coronavirus după ce au participat la filmările pentru noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Este vorba despre Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Marcel Pavel. De asemenea, alte persoane din staff-ul echipei Antena 1 au fost și ele infectate.