Schimbare bombă la Antenă. Una dintre vedetele postului a fost înlocuită după doar două săptămâni de la debutul la pupitrul unei emisiuni. Totul a venit pe nepregătite, anunțul fiind făcut în direct. Nu s-au aflat însă și adevăratele motive ale acestei schimbări șocante.

Actrița Iuliana Călinescu și-a făcut debutul în lumea televiziunii în urmă cu două săptămâni, când a început să ruleze la TV emisiunea “Dragoste fără secrete”. Și tutuși, totul s-a terminat foarte repede. Aceasta le-a spus telespectatorilor, dar și concurenților show-ului că îi lasă locul colegei sale, prezentatoarea Bianca Sârbu. Tot ea a înlocuit-o și pe Gabriela Cristea la “Te iubesc de nu te vezi”, după ce a intrat în concediul prenatal.

“Surpriza este aici lângă mine: este colega mea, Bianca Sârbu. Vă voi lăsa cu ea pentru următoarele zile pentru că eu am alte proiecte care nu necesită amânare. Ea o să aibă grijă de voi”, a spus emoționată Iuliana Călinescu în cadrul show-ului de televiziune “Dragoste fără secrete”, difuzat la Antena Stars, conform cancan.ro.

Bianca Sârbu şi-a intrat repede în rol şi a preluat cârma emisiunii în care concurenții se luptă pentru un premiu fabulos: un apartament de lux.