Fostul fotbalist Ionel Ganea este de părere că Serena Williams, folosește într-adevăr substanțe interzise cu acordul celor mai importante organizații antidoping. 

 „Serena Williams este lăsată să foloseasca tratamente pentru inimă, vrăjeala! Au apărut astea și în presă, nu le spun eu! De ce nu i se permite și Simonei Halep? Că nu e americancă?”, a spus Ganea la PRO X.

„Serena are o masă musculară mare, dar ați văzut ca ea folosește anabolizante. Dupa ce a născut, asta a fost problema la ea: alăptând, nu a mai putut să folosească ce folosea ea. Asta e părerea mea. La restul le este interzis să foloseasca. Ei iî este permis. Ea a stopat pe perioada cât a fost gravidă și a alăptat”, a spus Ionel Ganea și pentru ProSport.

Serena Williams a revenit în circuit anul trecut după ce a lipsit din circuit mai bine de un an. La 37 de ani, destul de rapid după ce a născut, ea a impresionat prin forma de zile mari, mai ales în condițiile unui număr mare de kilograme în plus.

În trecut, un grup de hackeri, Fancy Bears, au publicat documente sustrase din baza de date a WADA. Între acestea se aflau și buletine antidoping care notau că mai mulți sportivi de top au beneficiat de „excepții”.