Acesta din urmă ar fi de profesie mecanic de locomotivă. Jurnaliştii de la dambovitanews.ro amintesc faptul că Oprea ar fi unul dintre protejaţii lui Adrian Ţuţuianu, membru important în ierarhia PSD.

„În zi de sărbătoare, peste locuitorii orașului Titu  o veste ca un trăznet s-a propagat cu o viteză uimitoare, la toți enoriașii ortodocși ce în această sfântă zi de duminică se întorceau de la slujbă: VLAD OPREA președintele PSD TITU a fost prins, în flagrant, întreținând relații sexuale cu un bărbat!

Toată această oribilă scenă s-ar fi petrecut chiar în sediul PSD Titu, unde domnul Vlad Oprea are un birou în calitate de președinte al organizației locale a PSD Titu și ar fi fost surprinsă chiar de către un coleg de partid, care l-a găsit pe Vlad Oprea cu chiloții în vine, iar la spatele său se afla…. Președintele TSD TITU – ANDREI NEAGU.

Prins în fapt, domnul Oprea Vlad i-a recunoscut colegului său că  este pederast și că de aproximativ un an de zile se iubește cu subordonatul său politic Andrei Neagu, președinte al tineretului social democrat de la Titu, funcție pe care tânărul cfr-ist a ajuns să o ocupe cu sprijinul iubitului său Vlad Oprea.

Dacă despre Vlad Oprea se cunoaște faptul că este un apropiat al senatorului Adrian Țuțuianu și că este angajat pe o funcție fantomă în cadrul asociației CIVITAS, despre iubitul său – Andrei Neagu nu se cunosc foarte multe, decât că este mecanic pe locomotivă, că iubește la nebunie plimbările cu trenul dar și nopțile de dragoste în cabina locomotivei.

În acest context se explică și rezultatul extrem de slab care s-a obținut la Titu, la Referendumul Pentru Familie, având în vedre că PNL nu s-a implicat, iar președintele PSD Titu este bulangiu… și nu doar el, ci și președintele TSD Titu-Andrei Neagu, tânăr cu care Oprea Vlad se zvonește că vrea să meargă într-o țară din vestul Europei pentru  a-și oficializa relația de iubire”, au scris jurnaliştii de la dambovitanews.ro.

Capital.ro a încercat sa-l contacteze pe Vlad Oprea, dar din păcate nu am obținut niciun fel de reacție pe subiect.

UPDATE! Ulterior, Vlad Oprea a reacționat pe facebook:

„Referitor la mizeriile scrise despre mine pe un site local de către un individ cu reale probleme psihice,care e ba ziarist, ba e la arest, ba candidat la președenția PNL Dâmbovița și care frecvent face deratizare pe la școlile și liceele din Titu , vă precizez că sunt niște minciuni ordinare de care nu e străin nici primarul Orașului Titu, care îl plăteste lunar pe acest specimen cu bani din bugetul local (conform unor contracte care există la primărie) și îl plătește să scrie articole (așa cum a mai scris), în care să mă denigreze pe mine și pe colegii mei de la PSD!