Potrivit evz.ro, Silviu Bian le-ar fi asigurat în schimbul sumei că nu îşi vor pierde locurile de muncă.
UPDATE: Avocatul Cristian Ene, care îl reprezintă pe preşedintele ANOFM, a ajuns la DNA în jurul orei 20:40, el confirmând jurnaliştilor că a fost solicitat de clientul său Silviu Bian, adus de anchetatori de la Braşov, informează mediafax.ro

Potrivit unor surse judiciare, Silviu Bian a fost prins în flagrant când primea suma de aproximativ 80.000 de lei, iar banii ar fi fost ceruţi şi primiţi de la angajaţi ai AJOFM Braşov.

Silviu Bian are funcţie de secretar de stat şi membru PDL. El face parte din conducerea organizaţiei Alba a partidului, din luna februarie a acestui an fiind vicepreşedinte al filialei.
Sulfina Barbu, ministrul Muncii, a declarat în această seară că fiecare individ este responsabil pentru propriile acţiuni. Silviu Bian, şeful ANOFM şi coleg de partid cu Sulfina Barbu, a fost reţinut de procurorii DNA, la Braşov, în timp ce primea o mită în valoare de 80.000 de lei.

"Susţin toleranţă zero pentru faptele de corupţie, cum le-am transmis tuturor angajaţilor din minister şi instituţiilor subordonate. Fiecare răspunde pentru faptele sale, dar nimeni nu are dreptul să afecteze imaginea instituţiei printr-un comportament ieşit din normele de etică", a declarat Sulfina Barbu, citată de evz.ro