Nume noi apar pe lista neagră a premierului Dăncilă, privind propunerile de miniștri care vor fi propuși pentru remaniere de lidera PSD. După ce surse politice dezvăluiau sâmbătă că, dintre cei 8 miniștri a căror activitate a fost analizată de premier, Carmen Dan și Ecaterina Andronescu se pot aștepta la remaniere, duminică  sursele vorbesc despre mazilirea altor cinci deținători de portofolii ministeriale.

Astfel, Răzvan Cuc, de la Transporturi, Petre Daea – Agricultură şi Bogdan Trif de la Turism au intrat în vizorul Vioricăi Dăncilă, pentru remaniere. Mai sunt vizaţi Teodor Meleşcanu -Externe şi Anton Anton de la Energie, însă în cazul lor ultimul cuvânt îl va avea Călin Popescu – Tăriceanu, liderul ALDE, celălalt partid aflat în coaliția la guvernare, din care cei doi fac parte.

”Nu este exclusă o remaniere în două etape, pentru că sunt multe ministere. Nu pot aştepta până le termin pe toate. Voi evalua jumătate din ele, vom propune o remaniere şi apoi vom vedea dacă este necesar să le evaluăm şi pe celelalte”, a declarat, pe această temă, premierul Viorica Dăncilă.

Prim-Ministrul a ținut să arate, sâmbătă, că va propune remanierea unora dintre actualii colegi de cabinet: ”După ce o să prezentăm această evaluare în CEX, vom hotărî împreună ce miniștri sunt remaniați și ce miniștri nu sunt, la propunerea mea”.