Enterprise Investors şi Intel Capital au deţinut, începând din anul 2005, 32,5% din acţiunile companiei. Intel Capital este fondul global de investiţii şi, totodată, organizaţia care se ocupă de fuziuni şi achiziţii în cadrul Intel, iar Enterprise Investors este cel mai mare fond de investiţii din Europa Centrală şi de Est.

 După 8 ani de colaborare se poate afirma că aşteptările au fost îndeplinite de ambele părţi.

“Am învăţat foarte mult din parteneriatul cu Intel şi Enterprise Investors. Interesul investitorilor pentru compania noastră ne onorează, dar am decis să ne valorificam noi înşine atuurile şi experienţa câştigată. Pornim pe acest drum cu mare încredere, bazându-ne pe profesionalismul echipei noastre şi pe portofoliul de produse de care dispunem, şi suntem optimişti că vom şti să impulsionăm dezvoltarea afacerilor noastre pe piaţa locală şi internaţională”, declara Irina Socol, co-fondator, preşedinte şi CEO Siveco România.

Faţă de 2005, cifra de afaceri a companiei a crescut de la 35 milioane dolari până la 89 de milioane dolari în 2012, Siveco desfăşurând în prezent proiecte în 27 de ţări şi deţinând un portofoliu de peste 1.500 de clienţi pe piaţa locală şi internaţională.Compania a deschis în acest interval de timp cinci birouri de reprezentare comercială în Bulgaria (din 2008), Emiratele Arabe Unite (din 2010), Belgia/Comisia Europeană (din 2011), Kazahstan (din 2012) şi Turcia (din 2013).

Proiectele dezvoltate şi implementate de Siveco au primit de-a lungul timpului peste 180 de premii, numai în 2013 compania cucerind 12 premii la cele mai mari concursuri internaţionale.

Actuala structura a acţionariatului Siveco România include Siveco Netherlands şi persoane fizice din actualul management al companiei.