Nu este prima oară când Cosmin Mladin scapă de oamenii legii. Acesta a mai fugit o data de autorități, înainte de perchezițiile DIICOT. Deși s-a predat în urmă cu câteva zile, aceasta este din nou de negăsit, el fiind dat în urmărire națională.

De cealaltă parte, partenerul său Dani Copi, a fost prins și reținut. Amintim faptul că în cursul zilei de vineri, atât Cosmin Mladin, cât și Daniel Copil s-au prezentat vineri la Tribunalul București, acolo unde au fost citați, după ce zile întregi au fost căutați de organele de Poliție. În momentul discinderilor, cei doi nu au fost găsiți la adresele din buletin.

După decizia de arestare preventivă luată de Tribunalul București, Mladin nu a mai fost găsit.

Cosmin Mladin a fost dat în urmărire națională

În momentul de față, Dani Copil se află în custodia poliției. Bărbatul fost oprit în trafic de autorități în localitatea Pecica, din județul Arad, aproape de graniță.

Amintim faptul că Cosmin Mladin și Dani Copil, sunt capii grupării din Arad care făcea trafic de țigări în Vestul Europei. Cei doi  au fost dați în urmărire într-un dosar în care sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani.

Cu doar câteva ore înainte ca procurorii DIICOT să înceapă descinderile, cei doi acuzați au fugit, însă vineri, pe data 23 iulie, cei doi s-au răzgândit și s-au prezentat în instanță, atunci când se judeca cererea de arestare preventivă în lipsă.

Ulterior, Cosmin Mladin și Dani Copil au ieșit liberi, pentru că exista deja o cerere pe rol privind arestarea preventivă, potrivit Realitatea PLUS. În același timp, vineri, Tribunalul București a amânat pronunțarea până luni când a fost emis mandatul de arestare preventivă pentru cei doi.