Compania Vector Software a implementat la Atlas Telecom un sistem informatic integrat avand la baza o solutie Oracle pentru sustinerea dezvoltarii furnizorul de telecomunicatii roman, anunta un comunicat Vector Software.

„Scopul principal pe care l-am avut in vedere pentru implementarea unui sistem informatic performant a fost integrarea activitatii Atlas Telecom de la centru si din teritoriu, dat fiind faptul ca reteaua s-a extins remarcabil in ultimul timp”, spune Rodica Ghitea, director economic al Atlas Telecom.

Vector Software si Atlas Telecom au incheiat un contrat de colaborare de lunga durata, compania IT finalizand recent primele faze ale contractului referitoare la integrarea sistemului de billing cu Oracle Applications, incasarea facturilor de billing prin functionalitatile de incasare ale aplicatiei Oracle la casierii, implementarea activitatilor de gestiune a mijloacelor fixe, a clientilor si a activitatilor de aprovizionare, urmarirea on-line a stocurilor din depozite si o posibilitatea de raportare eficienta.

Operatorul de telecomunicatii Atlas Telecom Network Romania face parte din grupul international de companii Atlas care detine clienti in peste 70 de tari, si dezvolta in Romania un proiect de telecomunicatii in 20 dintre cele mai importante orase ale tarii.

Vector Software si-a inceput activitatea in 2001, ca partener specializat in vanzarea, implementarea, si adaptarea aplicatiilor Oracle E-Business Suite. In a doua parte a anului 2006 Vector Software a devenit Oracle Certified Advantage Partner, obtinand cel mai inalt grad de certificare Oracle. Printre clientii firmei se afla companii din domeniile petrol si gaze, telecomunicatii, utilitati, retail, productie, financiar-bancar.

Sursa: Capital 13 Noiembrie 2006