Simona Halep și achiziția din Dubai

Acest apartament se află în apropierea casei lui Dorin Mateiu, afaceristul cu care sportiva a fost surprinsă la restaurant, conform zvonurilor din anturajul acestuia.

Achiziția, care s-ar fi realizat la finalul anului trecut, a fost menținută în secret, iar informațiile despre acest lucru au început să circule discret, asemenea schimburilor pe terenul de tenis. Se pare că afacerea a fost bine acoperită, iar discreția este esențială atunci când vine vorba de tranzacții imobiliare în valoare de milioane de euro.

Tranzacția discretă și implicațiile misterioase

Cu toate acestea, zvonurile și imaginile cu Simona Halep și Dorin Mateiu la restaurant au stârnit interesul publicului și au alimentat speculațiile cu privire la natura relației lor.

„Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva. Eu am invitat-o. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut.” – Dorin Mateiu, pentru ProSport.

O apropiere specială și implicațiile afaceristului

Cu toate că Dorin Mateiu neagă vehement orice legătură romantică cu Simona Halep, surse din anturajul său sugerează că există o apropiere specială între cei doi și că acesta ar fi avut un rol în achiziția apartamentului de lux. Modul în care Mateiu a contribuit rămâne subiect de speculație, iar doar cei implicați cunosc exact detaliile acestei implicări.

Se presupune că implicarea sa ar fi putut fi financiară sau poate că a adus expertiză în domeniul imobiliar în zona respectivă din Dubai. Acest lucru este privit ca o afacere privată și este treaba lor cum își gestionează relația de prietenie. Se pare că legăturile dintre ei s-au întărit, mai ales că au interese comune. Cu o avere de 70.000.000 de euro, așa cum este cazul afaceristului în vârstă de 57 de ani, este evident că poate oferi un sprijin real pentru o femeie cu un sfert de secol mai tânără, care încearcă să își refacă liniștea după cel mai dificil moment din viața ei.

„Dorin a contribuit şi el la achiziția respectivă. Cum a contribuit? Că o fi fost financiar, că o fi fost cu expertiza în domeniul imobiliar pe zona respectivă din Dubai… Asta doar cei implicați ştiu exact și, până la urmă, e treaba lor cum își negociază prietenia. Legăturile se strâng, mai ales când interesele sunt comune. Iar când ai o avere de 70.000.000 de euro, precum afaceristul de 57 de ani, e clar că poți fi un adevărat sprijin pentru o femeie cu un sfert de secol mai tânără, care încearcă să își regăsească liniștea după cel mai greu moment al vieții ei.” au declarat surse din anturajul lui Mateiu.