Așadar, Simona Halep a publicat pe pagina personală de Instagram o poză dintr-o călătorie la Paris, chiar lângă turnul Eiffel!

Poza care poate fi vizualizată într-un Instastory a atras imediat atenția fanilor.

Simona Halep și-a surprins fanii cu ultima ei postare

Sursă: Instagram, Simona Halep

Simona Halep, care se află de 10 luni în stare de suspendare provizorie pentru dopaj, ar putea fi într-un concediu. Pauza ar fi binevenită, în contextul în care îndrăgita sportiva din România a publicat în ultima vreme mai multe imagini în care poate fi văzută la antrenamente.

De exemplu, Simona Halep a făcut un antrenament dur de forță, oferindu-le fanilor încă un motiv să creadă că o vor vedea în curând pe terenul de tenis.

Aceasta se antrenează foarte intens, în așteptarea verdictului în cazul de dopaj. Există șansa și ca antrenamentele să fi avut loc la academia de tenis Mouratoglou, care se află tot în Franța.

Simona Halep își ține fanii la curent cu activitățile ei

Amintim că Simona Halep a revenit joi cu o altă postare surprinzătoare pe Instagram! Aceasta face sprinturi pe banda de alergare și antrenamente cu greutăți.

Îndrăgita sportivă îmbină antrenamentele de forță cu cele de pe terenul de tenis, fiind pregătită să revină în orice moment în circuitul profesionist.

„Păzea că se întoarce ea și mai puternică”, a scris o fană a Simonei Halep. Postarea a fost imediat apreciată de ceilalți fani.

Dubla campioană de Grand Slam a distribuit și un citat pozitiv, care îi aparține celebrei creatoare de modă Coco Chanel: „Fericirea nu e altceva decât parfumul sufletului nostru”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Mai este nevoie doar de o decizie favorabilă a tribunalului sportiv pentru revenirea Simonei Halep

Astfel, putem observa că toate detaliile sunt puse la punct pentru ca Simona Halep să participe la US Open, care va avea loc între 28 august și 10 septembrie. A fost pus la punct până și echipamentul de joc.

Mai este nevoie doar de o decizie favorabilă a tribunalului sportiv de la Londra, prin care românca să fie declarată eligibilă pentru a participa la competiții oficiale.

Amintim că publicația Tennisgear a dezvăluit anterior echipamentul Nike pe care Simona Halep l-ar putea îmbrăca la US Open 2023, dacă primește drept de joc. Echipamentul de serie pe care îl vor purta și celelalte jucătoare sponsorizate de gigantul american are un design nou, fiind croit dintr-un material rar.