Emil Boc este alături de Simona Halep

Simona Halep a fost primită cu laude și aplauze la Cluj-Napoca, Cluj, de către actualul primar, Emil Boc, cu o zi înainte de Sports Festival, evenimentul sportiv în cadrul căruia va juca un meci demonstrativ de tenis.

Emil Boc i-a oferit în dar un buchet de flori, apoi a ținut un discurs laudativ la adresa ei pentru că „inspiră o generație întreagă”. El s-a bucurat când a văzut că oamenii de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca au primit-o cu aplauze.

„I-am spus bun venit şi revenit acasă. Sunt convins că se simte ca acasă. M-a impresionat faptul că oamenii de la aeroport au aplaudat.

Asta arată că Simona rămâne în sufletul românilor. I s-a făcut o mare nedreptate. Să o încurajăm mâine în Sala Polivalentă şi să îi urăm drum bun în tenisul mondial. Simona inspiră o generaţie întreagă”, a zis el.

Vedeta s-a declarat încântată de modul în care a fost primită în Cluj-Napoca. Se bucură de revenirea pe plaiurile românești, după o perioadă dificilă.

„Primirea este superbă aşa că am păşit cu dreptul. Mă simt bine. Mă bucur tare mult că am revenit la Cluj.

A fost o perioadă dificilă. La meciul demonstrativ o să fie cu siguranţă o atmosferă deosebită”, le-a spus ea reporterilor prezenți.

Simona Halep și Andrei Pavel vs Steffi Graf și Andre Agassi

Simona Halep își va face apariția pe terenul de tenis, sâmbătă, 15 iunie 2024, în cadrul Sports Festival. Sportiva va participa la un meci de tenis demonstrativ alături de Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf.

Într-un meci de dublu, Andre Agassi și Steffi Graf se vor confrunta cu ea și Andrei Pavel.

Andrei Pavel
Andrei Pavel (SURSA FOTO: Facebook, Andrei Pavel)

„A fost o surpriză și pentru mine, foarte mare, mai ales că s-au gândit la mine în această perioadă care nu este ușoară deloc. Mă bucur tare mult de venirea lui Steffi Graf și Andre Agassi, am avut șansa să îi întâlnesc și să am discuții cu ei despre tenis, emoții, presiune, la Las Vegas, împreună cu Darren.

M-am bucurat din suflet că am șansa să împart terenul cu ei aici, în România, la noi”, a recunoscut sportiva.

Andre Agassi Steffi Graf
Andre Agassi Steffi Graf (SURSA FOTO: Facebook, Stefanie Graf)

Această nu este prima întâlnire a jucătoarei de tenis cu cei doi mari campioni. Ea a avut șansa să se antreneze cu ei în anul 2016, printr-o întâlnire intermediată de Darren Cahill, fostul ei antrenor de tenis.

Darren Cahill
Darren Cahill (SURSA FOTO: Dreamstime)

Cei doi i-au oferit un sfat extrem de valoros, care a contribuit semnificativ la menținerea sa în elita tenisului. Simona Halep a recunoscut că întâlnirea cu cei doi a avut un impact semnificativ asupra sa. A fost de ajutor mai ales din punct de vedere emoțional deoarece întotdeauna a fost o persoană emotivă, în special atunci când trebuia să-și apere punctele din clasamentul WTA.

Cei doi au luat-o pe terenul de tenis și i-au zis: „Păi, dacă ai jucat o dată bine și ai fost în stare să câștigi turneul respectiv, înseamnă că poți să o faci și a doua oară. Așa să te gândești mereu!”. Ea a reflectat ceva timp la sfatul primit. A fost mult mai ușor pentru ea să rămână pozitivă atunci când avea de apărat puncte.