Simona Halep nu se mai ascunde. Campioana noastră a fost surprinsă alături de iubit, pe litoral. Simona și Toni Iuruc sunt în vacanță, la mare, acolo unde au petrecut alături de prieteni.

Simona și Toni au fost surprinși într-o parcare, îmbrățișându-se. Campioana de la Wimbledon se bucură de o vacanţă binemeritată pe litoral, iar o mare parte din timpul liber o petrece în compania noului iubit, Toni Iuruc

Simona Halep s-a distrat pe o terasă a unui renumit local din Mamaia, acolo unde câștigătoarea de la Wimbledon a ales să petreacă în compania unor prieteni.

Halep a fost o apariție senzațională. Cu toate că a încercat să treacă neobservată, Simona a atras privirile tuturor imediat ce a pășit în localul respectiv. Din câte se pare, Simona Halep a decis că este cazul să-l introducă în anturajul ei pe bărbatul care a cucerit-o. Împreună cu milionarul machedon și prietenii ei, Simona Halep a petrecut într-o admosferă relaxantă, până aproape de miezul nopții.

Împreună cu unul dintre amici, Simona Halep și Toni Iuruc s-au îndreptat spre parcarea din apropiere, acolo unde cei doi și-au lăsat bolidul de lux. După câteva minute de discuții, cei doi au fost protagoniștii unor momente tandre, sub privirile bărbatului care îi însoțea. După ce s-au despărțit de bărbatul cu care au discutat în parcare, Simona și iubitul ei s-au suit în bolidul de lux și au plecat, anunță cancan.ro.