Simona Halep nu va participa la turneul de la Rabat

Simona Halep s-a accidentat în meciul de la Paris, motiv pentru care a și părăsit competiția. Problemele de sănătate nu-i dau pace marii campioane a României, așa că a renunțat la încă un wild-card.

Sportiva din Constanța nu va participa la turneul de la Rabat, programat să înceapă pe 19 mai.

Este cel de-al treilea wild-card pe care tenismena nu-l poate onora din cauza accidentărilor. Înainte de acesta au mai fost cele de la Oeiras și Madrid.

Aceste probleme de sănătate au apărut atunci când s-a întors pentru prima dată pe terenul de tenis după lunga suspendare.

Atunci, ea a jucat împotriva jucătoarei Paula Badosa, la Miami Open, dar s-a accidentat la umăr.

În meciul de la Paris, ea s-a duelat cu McCartney Kessler, însă s-a accidentat la genunchi. Deși a încercat să continue meciul de la Trophee Clarins, marea campioană s-a retras.

Momentan, fostul numărul 1 mondial se concentrează pe meciul demonstrativ de la Sports Festival (Cluj), scris GSP. Pe 15 iunie, în BT Arena, Simona Halep și Andrei Pavel vor forma o echipă pentru a concura împotriva Steffi Graf și Andre Agassi.

Simona Halep
Simona Halep/SURSA FOTO: Instagram/Simona Halep

Simona Halep a simțit durerile de la antrenament

Virginia Ruzici a oferit detalii despre problemele de la genunchi ale marii campioane. Ea a spus că sportiva a simțit durerea de la genunchi și în timpul antrenamentului.

Ea speră ca Halep să poată fi competitivă în perioada următoare.

„Simona a simțit acea durere și la antrenament. Chiar și venind aici a simțit o ușoară durere. Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești și să te protejezi. Sperăm ca în săptămânile următoare să poată fi competitivă. Mi s-a părut bună în acest meci, a dominat jocul. Dar e păcat…”, a spus Virginia Ruzici pentru tennisactu.net.

Fostul manager al lui Halep a precizat că și ea a suferit accidentări destul de grave, în special la genunchi. Aceasta a mai spus că Halep trebuie să se trateze și a sfătuit-o să nu revină până când nu e recuperată complet.

De asemenea, i-a urat mult succes și speră să poată juca din nou la un nivel foarte bun.

„Am fost managerul Simonei timp de 14 ani. Ne-am despărțit, dar relația noastră va rămâne aceeași. Suntem foarte apropiate și o încurajez din toată inima. Eu locuiesc la Paris și dacă Simona a venit aici, era normal să ne vedem. Așa că am venit să urmăresc meciul.

Dacă o pot ajuta, o voi face ca fostă jucătoare. Și eu am suferit accidentări destul de grave, în special la genunchi. Trebuie să facă lucrurile bine, să se trateze și să nu revină până nu e recuperată complet. Îi urez mult succes și sper să poată juca din nou la un nivel foarte bun”, spune ea.