Ansamblul rezidential de vacanta Sheperd’s Village face parte dintr-un proiect mai amplu de Transilvania Village, fiind compus din zece vile,  cu o valoare de piata de 1,5 milioane euro. Obiectivul este realizat in zona Magura de Moeciu, Piatra Craiului. Finalizarea acestuia este programata in aproximativ un an de la demararea lucrarilor.

Shepherd ‘s Village este prima etapa dintr – un proiect mai amplu, Transilvania Village, menit sa reinvie traditiile satului transilvanean,” a spus Robert Teodorescu, director dep. Vanzari rezidentiale, Regatta.  

Vilele sunt structurate pe parter si mansarda, avand o parcela de minimum 1.000 mp. Sistemul constructiv este realizat din zidarie portanta de caramida cu stalpi, grinzi si plansee de BA. Planseul peste parter este realizat din BA, iar acoperisul este de tip sarpanta din lemn cu grinzi aparente si invelitoare tigla tip solzi Bramac. 

Pretul unei case este de 155.000 euro si include si terenul de 1,000 mp, iar predarea se face la cheie, fiecare vila avand o suprafata totala de 123 mp din care 107 mp este suprafata construita. 

Finisajele interioare includ tencuieli driscuite, zugraveli cu vopsea lavabila, placaje din piatra tip Transilvania gold pe pardoseli (bai, nisa de gatit, acces in locuinta, in jurul semineului), placaje tip mozaic pe pereti in bai, placaje piatra tip Balskoi pe pereti in nisa de gatit, pardoseli calde din dusumea, scara interioara de lemn si semineu cu focar deschis.  

Sursa: Capital 21 Iunie 2007