Dupa aproape un an de la lansarea in Romania, KANAL D continua politica de investitii in programe anuntand pentru anul 2008 o serie de productii de divertisment in premiera, filme si seriale de top si emisiuni informative de calitate.

Incepand cu sfarsitul lunii ianuarie, la KANAL D vor fi difuzate seriale din TOP 50 – Cele mai bune seriale TV ale momentului, in premiera in Romania pe un canal generalist, printre care CAMERA DISPARUTA (THE LOST ROOM – 2006), SASE DESTINE (SIX DEGREES – 2006) si KYLE XY (2006), iar din martie serialele MASTER OF HORROR (2005), DRESDEN FILES (2007) si PAINKILLER JANE (2007).

Miercuri, 30 ianuarie, de la ora 22.45 se lanseaza serialul CAMERA PIERDUTA, film din 2006 care a avut parte de o foarte mare apreciere din partea telespectatorilor din Europa, SUA si Asia, fiind difuzat in 19 tari. Peter Krause (cunoscutul actor din Sub pamant SRL) face un rol de exceptie interpretand personajul unui detectiv care, printr-un joc al destinului, intra intr-o lume aflata la limita dintre real si fantastic. Despre CAMERA PIERDUTA, criticii spun ca este una dintre cele mai creative idei TV din ultimul timp, fiind o combinatie perfecta de elementele fiction, thriller spiritual, fantezia cautarii eroului si jocurile video inteligente.

Data: 23 ianuarie 2008

Sursa: Kanal D