Florin Hoară, şeful Serviciului Public Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, a fost audiat, joi, de către anchetatori în dosarul deschis asupra crimelor din Caracal, având în vedere că au existat mai multe apeluri telefonice între acesta şi Gheorghe Dincă, înainte ca acesta din urmă să o ucidă pe Alexandra Măceşanu. Potrivit unor surse judiciare, Florin Hoară a fost audiat în calitate de martor, scrie Mediafax.

Pe telefonul lui Gheorghe Dincă, oamenii legii au găsit apeluri trimise şi primite de la şeful şeful Serviciului Public Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, astfel că acesta a fost chemat acum pentru a oferi explicaţii. Sursele precizează că ar fi vorba despre mai multe apeluri, efectuate pe o perioadă mai lungă de timp.

Florin Hoară a spus că a fost audiat în calitate de martor, însă nu a vrut să ofere presei mai multe informaţii. Potrivit unor surse judiciare, el le-ar fi declarat celor care l-au audiat astăzi că acele convorbiri telefonice ar fi avut legătură cu cumpărarea unui teren.