Părinții Irinei Tănase au rămas și ei fără cuvinte în momentul în care au luat la cunoștință că fiica lor are o relație cu fostul lider al PSD.

Deși majoritatea persoanelor se așteptau ca relația să se destrame după ce cuplul va sta separat, se pare că iubirea dintre ei este la fel de puternică, iar relația continuă până în ziua de azi.

În 2019 însă, relația dintre cei doi nu s-a destrămat, continuând și astăzi, în ciuda faptului că părinții Irinei au fost de-a dreptul sceptici cu privire la relație.

Părinții Irinei nu sunt de acord cu relația

Puțini știu însă ce s-a întâmplat în familia Irinei Tănase după ce familia a aflat de relația fiicei lor. Din sursele Impact.ro se pare că părinții Irinei Tănase sunt extrem de deranjați de faptul că Liviu Dragnea, iubitul ei este mai mare cu 30 de ani decât fiica lor și mai puțin de faptul că este iubita unui om care se află în spatele gratiilor.

„Nu au fost deloc de acord. Tatăl Irinei este mai mic decât domnul Dragnea, care are 57 de ani. Ce părinte ar fi de acord că față lor să umble cu o persoană cu 30 de ani mai mare? În timp, au înțeles că nu au ce face, că nu este alegerea lor. Dar nu au sufletul împăcat”, au declarat surse anonime pentru Impact.ro.

Recent, Irina și-a reconfirmat iubirea pentru Liviu Dragnea prin faptul că a devenit mediator pentru a-l putea vizita cât mai des pe acesta la penitenciarul Rahova, unde fostul lider al PSD își ispășește pedeapsa de trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.