"Fie că este o întâlnire de afaceri, un zbor, o programare sau o întâlnire amoroasă cu o femeie/bărbat, asigură-te că eşti acolo atunci când ai anunţat că vei fi acolo", scrie el Branson într-o postare recentă pe reţeuau de afaceri LinkedIn. "Acest lucru ar putea părea ca un sfat de modă veche… dar mie mi-a servit bine în cinci decenii de afaceri."

Miliardarul britanic spune că punctualitatea nu numai că va arăta respect gazdelor tale, dar îţi va permite, de asemenea, să-ţi gestionezi ziua în mod eficient.

"Dacă ai întârziat, este greu să recuperezi. A fi punctual nu înseamnă să te grabeşti tot timpul", explică el. "Înseamnă pur și simplu să-ţi organizezi timpul în mod eficient."

Branson explică de asemenea faptul că acest lucru nu înseamnă că trebuie să ținem un program de lucru strict și rigid – trebuie doar să fim buni organizatori şi comunicatori. Deci, de exemplu, dacă vei întârzia su nu poţi ajunge la o întâlnire, anunţă persoana cu care urmează să te întâlneşti și cere-ţi scuze sau găseşte pe altcineva care să meargă în locul tău.

Branson recunoaște că lucrurile nu merg întotdeauna conform planului și este imposibil să fii mereu la timp pentru toate.

"Dar eşti întotdeauna dator să încerci", spune el.