Artista nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre copilăria sa și despre cât de mult a muncit să ajungă sus. În plus, aceasta nu s-a rușinat să recunoască faptul că aproape era să pice examenul de Bacalaureat.

La examenul maturității, Lidia Buble a obținut la limba română nota 5,55, la istorie nota 5,3. Nota salvatoare a venit de la geografie, acolo unde a luat 7,2. Artista a reușit să treacă Bacalaureatul la limită, având nota finală 6,01, notează cancan.ro.

După ce a terminat cele 12 clase și a luat Bacalaureatul, Lidia nu și-a continuat studiile. În schimb, aceasta a muncit din greu pentru a ajunge în topurile muzicale din România dar și din lume.

A avut diverse locuri de muncă

Deși are șase ani de carieră muzicală, Lidia Buble nu se ferește să vorbească despre greutățile prin care a trecut ca să ajungă aici. Mai mult decât atât, artistei nu îi este rușine să recunoască ce munci a prestat pentru a face rost de bani.

Artista a declarat că a lucrat pentru prima dată ca femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Ulterior, aceasta a lucrat împreună cu tatăl ei, pentru o vară întreagă, la cimitir.

”Am fost femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Apoi, am lucrat o vară întreagă cu tata, la cimitir ca să îmi strâng bănuții mei, pentru că mereu am fost un copil independent”, a dezvăluit Lidia Buble.

Artista nu s-a oprit aici. A continuat să muncească pentru a devenit artistul care este astăzi. Tot ea a povestit că spăla vase și făcea curat la cafeneaua din mall-ul din Deva. Tot aici, artista a lucrat și la un solar.

Deși visa să ajungă profesoară de sport, Lidia Buble a lucrat și ca bonă timp de un an pentru un nou născut și a fost și ajutor pentru managerii de vânzări auto.