În urma despărțirii, Lidia Buble a lansat o piesă despre o iubire neîmplinită și, mai mult de atât, apare din ce în ce mai mult în ipostaze tot mai obraznice.

Recent, artista a postat pe contul său de Instagram o poză într-o ipostază incendiară. Aflându-se la mare, artista s-a pozat într-o bluză albă care lăsa totul la vedere.

După despărțirea de Răzvan, Lidia Buble a început să aibă mai multă încredere în ea și asta o arată pozele pe care le postează în mediul online. Acum câteva săptămâni, artista a ales să posteze pe Instagram o poză cu posteriorul bine lucrat la sală.

De ce s-au despărțit cei doi

O sursă apropiată cuplului a vorbit despre ascunzișurile despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri. Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla.

Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei Buble.