Aflată în emisiunea fostului său iubit, Lidia Buble a vorbit despre cea mai recentă piesă a ei. Aceasta a declarat că rezultatele muncii sale o fac foarte fericită. Noua melodie este despre o poveste de dragoste neîmplinită, melodie care a prins foarte bine în Londra.

„Sunt foarte bine, sunt foarte fericită pentru că piesa merge foarte bine. Suntem pe trending, pe Londra suntem pe locul 7. Dacă mă ajută Răzvan…știe mai bine domnul manager”, a spus Lidia Buble în direct la ”Neața cu Răzvan și Dani”, difuzată la Antena 1.

Fiind managerul ei, Răzvan Simion a completat declarațiile artistei și a spus că piesa acesteia se află pe locul 10 în România.

„Suntem pe locul 7 în UK și pe locul 10 în România…în creștere”, a completat-o Răzvan Simion.

De ce s-au despărțit cei doi

O sursă apropiată cuplului a vorbit despre ascunzișurile despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, conform impact.ro

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală.

Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri. Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla.

Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei Buble.