Cei doi s-au despărțit în urmă cu o lună, după ce Răzvan Simion a anunțat pe Instagram că relația acestora a luat sfârșit.

Lidia Buble s-a aflat la „Neața cu Răzvan și Dani” pentru promovarea melodiei „Ochii ăia verzi”.

Ce a mărturisit Lidia Buble

În timpul schimbului de replici dintre aceasta și Dani Oțil, vedeta a mărturisit că încă locuiește cu Răzvan Simion în aceeași casă, chiar dacă închiriase o altă locuință după despărțire.

De ce s-au despărțit

O sursă apropiată cuplului a vorbit despre ascunzișurile despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, conform impact.ro

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri. Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla.

Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei Buble.