Dezvăluiri dureroase despre Cornelia Catanga

Maria Dragomiroiu a explicat că regretata cântăreaţă de muzică de petrecere a plecat foarte supărată, deorece avea mari probleme financiare iar nimeni nu a vrut să o ajute.

„Aveam o legătură specială, eram naşa ei. Mi-a zis că nu se simte bine. Eu atâta ştiu. M-am dus la soţul meu să îi zic, am crezut că este o farsă. Mi-a zis apoi Aurel Pădureanu că a murit”, a declarat aceasta, conform romaniatv.net

Maria Dragomiroiu face dezvăluirea momentului

„Vreau să spun atât: această mare artistă a muzicii româneşti a plecat foarte supărată. Ea avea un organism foarte slab. Ea nu avea din ce trăi de un an, s-a rugat de nenumărate rânduri şi pe la televiziuni şi nimeni n-a băgat-o în seamă”, a completat Maria Dragomiroiu.

Trebuie menționat că Aurel Pădureanu, soțul regretatei soliste, este dărâmat de durere după decesul artistei. Este și mai supărat în ultimele zile, în presă, au apărut promisiuni false.

Aurel Pădureanu susține că Gigi Becali nu i-ar fi acordat vreun ajutor, chiar dacă s-a oferit să facă acest lucru.

„Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști.

Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, a declarat soțul Corneliei Catanga.