Sebastian Burduja, atac la Nicușor Dan

Sebastian Burduja afirmă că actualul primar se laudă cu realizări pe care nu le-a îndeplinit. Cel mai mare parc din Capitală pare a fi devastat ca în urma unui bombardament. Trotuarul de-a lungul lacului Herăstrău s-a deteriorat și reprezintă acum un pericol real pentru cei care se plimbă prin zonă. Acesta este surpat și înconjurat de bandă de protecție.

Rareș Bogdan îl susține pe Sebastian Burduja

Deși sondajele nu-l plasează, momentan, în topul favoriților, Rareș Bogdan este ferm convins că electoratul liberal din București va reuși să se mobilizeze. Europarlamentarul a transmis un mesaj clar și hotărât liberalilor care consideră că susținându-l pe actualul primar se menține opțiunea de dreapta.

Rareș Bogdan a subliniat importanța susținerii lui Sebastian pentru Primăria Generală a Bucureștiului, menționând că în perioada următoare speră să nu fie necesar să se ocupe doar de problemele din Sectorul 1 și din București, ci să se concentreze și pe alte orașe unde trăiesc milioane de români.

El a adăugat că atunci când atenția va fi îndreptată către activitatea desfășurată de Clotilde Armand și Nicușor Dan, aceștia vor fi nevoiți să justifice acțiunile lor, sugerând că nu au realizat mare lucru, iar mandatul lui Nicușor Dan ca primar a fost un dezastru. Bogdan a afirmat că nu este îngrijorat de scorul electoral al lui Sebastian și al PNL și că în săptămânile următoare este convins că locuitorii orașului vor avea oportunitatea să examineze un program solid pentru administrarea acestuia.

Liberalul speră că voturile vor merge la Burduja

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a exprimat speranța că liberalii din București, reprezentând aproximativ 25% din electorat, își vor acorda voturile lui Sebastian Burduja. El a subliniat că este important ca oamenii să înțeleagă că Nicușor Dan este izolat politic și că, după patru ani în care nu a reușit să rezolve problemele legate de furnizarea apei calde și a căldurii, este puțin probabil să mai poată aduce soluții.

Bogdan a menționat că electoratul PNL este foarte informat și educat și a avertizat că Nicușor Dan nu este candidatul lor și nu va avea sprijin din partea Guvernului sau a Consiliului General, așadar acordarea votului pentru el ar fi fără rost. El a exprimat speranța că scorul lui Sebastian va depăși curând pragul de 20%, menționând că analizele lor indică o probabilitate scăzută ca vreun candidat să obțină peste 30% din voturi. Potrivit opiniei lui Bogdan, lupta va fi strânsă, cu un posibil interval de scor între 24 și 28%.