Primaria Municipiului Bucuresti reaminteste proprietarilor de autovehicule uzate, acceptati in “Programul de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”, ca ultima zi pentru depunerea dosarelor pentru obtinerea eco-voucherelor este 21.02.2019.

Participantii acceptati in program, care se regasesc in lista celor 5.000 de proprietari eligibili, publicata pe site-ul primarie www.pmb.ro
Dosarele pentru obtinerea eco-voucherelor vor fi depuse la Centrul de Informare si Documentare pentru Relatia cu Cetatenii al Primariei Municipiului Bucuresti, din Bd. Regina Elisabeta, nr. 42, Sector 5, Bucuresti sau vor fi transmise prin posta/curierat cu confirmare de primire, pe adresa Bd. Regina Elisabeta, nr.42, sect.5, Bucuresti.

Precizam faptul ca, pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti, www.pmb.ro, la sectiunea “Eco voucher in schimbul unui autovehicul uzat”, pot fi consultate urmatoarele documente:

* Lista celor 5.000 de proprietari eligibili in Program;

* Lista operatorilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz;

* Regulamentul “Programului de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”, aprobat prin DPG nr.1823/2018.

De asemenea, mentionam faptul ca toate demersurile pe care proprietarii de autovehicule uzate, acceptati in Program, le vor intreprinde, vor fi realizate cu respectarea stricta a regulamentului “Programului de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”, aprobat prin DPG nr.1823/2018.