Aflata deja la a 4-a editie anuala, Scoala de Vara GPeC 2014 aduce participantilor nu mai putin de 12 workshopuri a cate 90 de minute fiecare, axate pe cele mai importante subiecte pentru orice magazin online, dintre care:

  • Serviciile de logistica si curierat fata in fata cu magazinele online. Probleme punctuale, intrebari si raspunsuri;
  • Potiunea magica in e-commerce: 35 de ingrediente esentiale pentru cresterea vanzarilor;
  • E-Commerce Tools to increase conversion rates;
  • Solutii Pay Per Click la cheie;
  • Puterea contextului: Cum sa livrezi o experienta premium si sa cresti engagementul prin personalizare, automatizari si analiza datelor;
  • Avantajele si dezavantajele magazinelor online in urma noii legislatii in comertul electronic – explicarea tuturor aspectelor importante ale noii legi;
  • Low Budgets? Think Habits!;
  • De ce nu cumpara clientii. Solutii si idei ca sa-i faci sa apese pe butonul de plata;
  • SEO pentru magazinele online.

Cele 12 workshopuri din cadrul Scolii de Vara GPeC sunt sustinute de unii dintre cei mai buni specialisti din domeniu, oameni cu o experienta bogata in comertul online, despre care participantii editiilor trecute au avut cuvinte de lauda:

"Sesiunile de training mi s-au parut bine alese – au acoperit tot ce inseamna comert online: marketing si promovare, analiza, optimizare, conversie. Trainerii sunt chiar practicieni, oameni care lucreaza in domeniu, care au venit cu exemple practice si studii de caz, care au o experienta relevanta in online." – spune Alina Tihohod, unul din cursantii editiei 2012 a Scolii de Vara GPeC.

Pe langa cursurile care au loc in fiecare dimineata, organizatorii Scolii de Vara GPeC au pregatit si activitati de team-building, foc de tabara, cina festiva si activitati recreative precum biliard, ping-pong, fuss ball, darts, air hockey. Nu lipsesc nici discutiile prelungite intre cursanti si traineri din gradina cu foisor a pensiunii, la aer curat de munte.

Scoala de Vara GPeC se desfasoara in perioada 27 august – 1 septembrie 2014 la Moeciu de Sus din jud. Brasov, in cadrul unui hotel de 3 stele. Taxa de participare include accesul la cele 12 cursuri, precum si cazarea si mesele in regim all inclusive pentru toate cele 5 nopti de sejur. Taxa difera in functie de regimul de cazare, fiind de 2650 lei (regim Double) si 2999 lei (regim Single).

Inscrierile se fac completand formularul de pe website-ul organizatorilor pana cel tarziu pe data de 20 august 2014, inclusiv. http://www.gpec.ro/scoala-de-vara-de-comert-electronic/scoala-de-vara-gpec-2014/?programul-pe-zile

Scoala de Vara GPeC este organizata in cadrul celui mai important eveniment de comert electronic din Romania – Gala Premiilor E-Commerce, ajunsa deja la a 9-a editie anuala.