Nu este păcăleală! Începând de luni, 1 aprilie, ING Bank va impune sume limită care pot fi retrase sau depuse la bancomat.

Suma maximă pe care oamenii o vor putea retrage de la bancomatele ING începând de luni este de 15.000 de lei pe zi. La depunere, suma nu poate depăși 15. 000 de lei pe zi.

ING vine și cu vești bune pentru clienți. Banca va oferi suport pentru Apple Pay, serviciul de plăți electronice oferit de Apple pe dispozitivele sale. Prin acest serviciu pot fi folosite și tichetele de masă.

Inovație! Se schimbă tichetele de masă în România. Cum vor putea fi folosite

Dacp un client are nevoie să retragă sau să depună o sumă mai mare de 15.000 de lei, acesta va fi nevoit să sune la numărul 031.406.24.64 și să-și justifice tranzacția.

Cozmin Gușă spune adevăruri ascunse. Dezbateri în toi la Realitatea

„Prioritatea noastră numărul unu este să iţi păstrăm întotdeauna banii în siguranţă. Din acest motiv, pentru a reduce anumite riscuri asociate cu tranzacţiile în numerar, vom introduce câteva schimbări şi măsuri de control suplimentare. Aceste schimbări sunt în acord cu modificările observate în comportamentul utilizării de numerar de către clienţii ING, aflat pe o tendinţă descrescătoare, dar şi cu evoluţia practicilor europene de utilizare a numerarului”, potrivit ING.

Întâlnire la nivel înalt pentru Brexit. E oficial! Data la care se decide soarta Marii Britanii

Apare o nouă monedă în România! Cât valorează și cum arată