Modificări de ultimă oră la Antena 1. Dan Badea, cel care prezenta emisiunea iUmor alături de Şerban Copoţ a fost înlocuit. Locul acestuia ar urma să fie preluat de actriţa Ilona Brezoianu.

În ceea ce privește motiul acestei decizii, potrivit producătorilor de la Antena 1, actorul de stand-up comedy este în carantină împreună cu soţia, în vacanţă, şi nu poate ajunge când încep filmările.

„Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii, a fost nevoit să se carantineze în vacanţa exotică în care se afla alături de soţia sa. Întrucât filmările iUmor erau pe cale să înceapă, cea care a răspuns invitaţiei de a prezenta emisiunea alături de Şerban Copoţ a fost Ilona Brezoianu.”, au spus cei de la Antena 1, potrivit Paginademedia.ro.

De cealaltă parte însă, Ilona Brezoianu este foarte încântată  de șansa care i-a fost oferită, chiar dacă este vorba despre o perioadă foarte scurtă de timp.

Într-un interviu acordat pentru paginademedia.ro, actrița susține că a mai colaborat cu Șerban Copoț, iar cei doi s-au înțeles foarte bine. Totodată, ea a vorbit și despre glumele care au fost făcute pe seama ei în legătură cu acest subiect.

Ce spune Ilona Brezoianu

„Îmi place foarte mult idea de a prezenta iUmor, mai ales că eu şi Şerban am mai prezentat împreună o emisiune (pe care nu că zic eu, dar e musai să o urmăriţi din 16 februarie, la Antena 1) şi avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution.

Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context faţă de cum îl ştiam până acum. Un alt element surpinzător pentru toată lumea este felul în care arăt în cadrul acestei emisiuni, s-au făcut şi glume pe acest subiect, că sunt mai elegantă ca niciodată”, a spus aceasta.

Actrița a mai adăugat că îi lipsește Dan Badea, însă se bucură de faptul că a putut să ajute producția având în vedere situația actuală.

„Mi-e dor de Dan Badea în emisiunea asta şi sigur el este cel mai potrivit acestui context, dar am zis să fac o faptă bună şi să îl ajut la nevoie, aşa că o să vin cu ceva în plus pentru cei de acasă.

Sper ca prezenţa mea aici să fie o surpriză plăcută pentru telespectatori şi aş vrea să fac schimb cu Dan, când se întoarce el la emisiune să plec eu în vacanţă într-o ţară exotică”, a spus Ilona Brezoianu, potrivit sursei menţionate mai sus.