Ți-e teamă de schimbare? Atunci e timpul să te schimbi!

Am fost învățați de mici să ne temem de schimbare. În mod ironic, dezvoltarea personală și succesul nu pot apărea decât în prezența unor puncte de cotitură în viața personală și profesională.

„Schimbarea ca oportunitate. Reinventează-ţi viitorul prin cele 8 stadii ale schimbării“ de Ralph Bruksos, apărut la Curtea Veche Publishing în traducerea Florinei Mechenici, ne învață să dăm la o parte toate fricile și stereotipurile și să acceptăm schimbarea în viața noastră ca pe ceva pozitiv, astfel încât să o putem valorifica atât acasă, cât și la locul de muncă sau în propria afacere.

Departe de a fi un compendiu sec care analizează punctual etapele managementului schimbării, „Schimbarea ca oportunitate“ oferă exemple concrete prin care Ralph Bruksos demonstrează convingător că schimbarea de orice fel are întotdeauna o latură pozitivă. Succesul nu poate coexista cu teama de schimbare – „Această teamă rămâne alături de noi atât timp cât îngăduim acest lucru. Această carte vă va ajuta să vă eliberaţi de această frică, ajutându-vă să înţelegeţi mai bine ce înseamnă schimbarea, cum funcţionează şi cum o puteţi stăpâni.“ (Ralph Bruksos)

RALPH BRUKSOS este considerat a fi unul dintre experţii de seamă ai Statelor Unite în ceea ce priveşte managementul schimbării. După ce a fost pe rând agent de vânzări şi manager al unei firme cu filiale în 23 de state americane, Ralph a ales să pună bazele propriei companii de consultanţă, continuând să fie un experimentat trainer şi un strălucit orator. A decis ca prin această carte să împărtășească cei 45 de ani de experiență în consilierea persoanelor și companiilor confruntate cu schimbări turbulente.

Din 19 ianuarie, la toate centrele de difuzare a presei, impreuna cu revista Capital.

Te-ar putea interesa și: