Lucia Maria Hohan este una dintre cele mai importante și cunoscute creatoare de modă din România. Aceasta a îmbrăcat chiar și vedete de la Hollywood precum Jennifer Lopez, Eva Longoria, Selena Gomez, Demi Lovato sau Jennifer Hudson.

Deși succesul profesional este răsunător, se pare că Lucia Maria Hohan nu poate avea succes și în dragoste. Concret, aceasta s-a despărțit de bărbatul cu care avea o relație de 11 ani. Acesta este Adrian Stănescu, unul dintre cei mai apreciați specialiști în domeniul securității online.

Un martor apropiat al celor doi a declaratcă Adrian Stănescu i-a iertat multele derapaje amoroase.

„Să ne înțelegem, Adrian este un tip extrem de deștept. Gândește în viața de zi cu zi în termeni de management al riscului și este cel mai rațional om pe care îl cunosc. Iar ea… Ea îl înșela pe unde apuca! Știa de infidelitățile Mariei de ani buni. Prima oară s-a prins prin 2015. Atunci, în 2015, culmea, «marea» creatoare de modă a și recunoscut, iar el… șocant, nu ne-a ascultat pe niciunul dintre noi, prietenii lui, și nu i-a dat papucii. O ținea sus și tare că este vorba despre copii… Pentru că, trebuie să recunosc, nu am văzut în viața mea un bărbat mai dedicat ideii de familie, de îngrijire a copiilor”, a declarat Alex Țarog.

Alex Țarlog a mai spus că Adrian Stănescu este apreciat de către prieteni și că toți au o părere foarte bună despre el însă acesta nu se pricepe la femei.

„De altfel, când îl întrebam de ce nu îi dă papucii doamnei, Adrian spunea că nu vrea să se despartă de ea pentru că își dorește ca micuții să crească într-o familie normală. Am înțeles, a iertat-o o dată! A doua oară…Dar când a aflat că marea creatoare îl înșela cu amici de-ai lui, chiar că nu am mai putut să îl înțeleg. Cred că fata asta a fost singura lui slăbiciune… Adică el lucra la casă, stătea cu muncitorii, iar domnița își făcea de cap cu bărbați prin hoteluri. El voia să facă un cămin pentru o familie, iar ea… El, care nu voia să audă de însurătoare, s-a dus în State cu ea, avea și inelul de logodnă, a cerut-o, doar ca să fie bine…”, a încheiat Țarog, conform wowbiz.ro.

Lucia Maria Hohan și-ar fi înșelat partenerul de viață cu care a avut o relație de 11 ani. ”Cunoscuta creatoare are o relaţie stabilă şi locuieşte de circa 11 ani cu soţul ei şi cei doi copii pe care îi au împreună. Gurile rele spun însă că designerul ar avea, în acelaşi timp, o relaţie secretă cu un fost deputat care, la rândul lui este căsatorit şi are copii. Cei doi s-ar fi cunoscut la Londra în primavara. (…) Se pare că ar fi fost atracţie fizică sexuală instantanee, pentru că, la numai 24 de ore după ce s-au cunoscut, ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună. Ei ar fi plecat împreună în grabă de la petrecerea conferinţei direct la hotelul unde era cazată creatoarea. Fostul deputat ar fi părăsit camera fashionistei în jurul orelor 5:30 dimineaţa.”, susține romaniatv.net.

Adrian Stănescu a fost contactat de către reporterii wowbiz.ro însă acesta a spus că nu vrea să facă publice aspecte din viața sa privată. Surse apropiate din echipa de avocați ai acestuia susțin că procesul va fi unul răsunător și că, în acest moment, se adună probe pentru a doveni infedilitatea acesteia.