Echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor s-au bătut pe mâncare la Survivor România, scrie KanalD. Pe lângă farfuria cu paste, premiul principal la care au dat năvală concurenții, a mai fost pregătit un bonus.

„Echipa care acumulează astăzi prima 10 puncte este echipa care intră în posesia unei porții de paste cu sos pentru fiecare membru al echipei. Pe lângă pastele cu sos, mai avem un bonus pentru voi, 1 kilogram de linte, jumătate de kilogram de făină și un pahar de lapte pentru fiecare membru al echipei. Dar să nu uităm că pastele cu sos rămân premiul principal”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

Concurenții Survivor s-au năpustit asupra premiului

Imediat cum au văzut recompensa, atât Faimoșii, cât și Războinicii s-au năpustit asupra farfuriei cu paste. Ulterior, Daniel Pavel le-a atras atenția că acest comportament este interzis și în cazul în care se mai repetă, vor fi sancționați.

Până să intre în posesia premiului mult visat, concurenții din cele două echipe vor avea de străbătut un traseu dificil, presărat cu foarte multe obstacole.

„Concurenții trebuie să transporte o targă pe care o vor trece succesiv peste și pe sub o serie de obstacole. Pe traseu, trebuie să colecteze încă trei cuburi aflate pe platformele de la capătul scărilor. Cuburile trebuie colectate doar de către cei care concurează, nu și de către ajutoarele lor.

Concurenții nu au voie să sprijine sau să atingă targa de obstacole. După ce colectează toate cuburile, concurenții ajung la proba de îndemânare. La final, trebuie introduse două bețe, prin aruncare, într-un recipient. Concurentul care introduce primul cele două bețe are dreptul să treacă la recipientul care trebuie umplut cu nisip.

Aveți două boluri de sticlă și o găleată cu nisip. În găleată sunt puse două linguri. Doar cel care a reușit să arunce bețele în recipient are dreptul să facă asta. Celălalt continuă să arunce până reușește și el. Când reușește și concurentul al doilea să introducă bețele în recipient, atunci primul care umple vasul cu nisip de oprește.

Punctul merge la concurentul care introduce primul cele două bețe în recipient. La finalul jocului, echipa care are cel mai mult nisip în bol este echipa care câștigă bonusul integral, dar și echipa care are mai puțin nisip în recipient primește jumătate din această cantitate a premiului suplimentar.”, a anunțat Daniel Pavel la Survivor.