Scandal imens la Kanal D. Una dintre vedetele postului și-a ieșit din minți în direct la una dintre cele mai vizionate emisiuni. Și-a jignit clegele de platou în ultimul hal.

Andreea Tonciu a răbufnit în direct

Andreea Tonciu a răbufnit în direct după ce a fost criticată de colegele de la “Bravo, ai stil! Celebrities” pentru momentul pe care l-a oferit în gală. Bruneta și-a ieșit din minți și le-a acuzat pe celelalte concurente de ipocrizie.

“Mi se pare că sunt foarte invidioase și nu am înțeles de ce. Eu în fiecare moment sunt cu zâmbetul pe buze, dansez când trebuie să dansez… Eu am făcut un show atât de mare încât ele au simțit să stea pe scaun. Mi s-a parut atat de urat din partea lor…

Cand mai am momente de acest gen, va rog frumos sa va ridicati de pe scaun. Sunteti niste ‘moarte’, cand stati acolo si nu faceti absolut nimic. Publicul vrea sa ne vada altfel, da? Am văzut ce ați dansat, v-ați ‘rupt toate!’. Până și juriul s-a ridicat’, a tunat Andreea Tonciu.

Scandalul nu s-a oprit aici. Deși au avut numeroase conflicte până acum, Maria Ilioiu a explicat că nu a vrut să o eclipseze. “Până și eu, după toate conflictele cu Andreea, am dansat pe scaun. Am zis să nu o eclipsez. Mi-a plăcut momentul”, a explicat aceasta.

“Nu o să mă eclipsezi tu niciodată!”, a venit ca un fulger replica Andreei Tonciu. “Mie îmi place să stau și să privesc, asta nu înseamnă că mie nu mi-a plăcut momentul tău. Chiar am felicitat-o la final”, s-a scuzat și Raluca Tănase.

Apoi, Andreea Tonciu nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns, în culise. Motivul pentru care s-a emoționat și a început să plângă de bucurie este că are o întreagă armată care o sprijină în competiția pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

„Una e Andreea Tonciu. Am început să plâng, Adina! Nu pot să cred, m-am emoționat. Eu sunt o fire foarte puternică. Dar știi cum sunt de sensibilă? Ai spus niște cuvinte care m-au emoționat foarte tare. Oamenii ăștia care au grijă de mine, eu îi iubesc foarte mult și îi respect foarte mult, înțelegeți?

Eu sunt o fire foarte sensibilă. Mă emoționez foarte repede și încep să plâng. M-a emoționat că am în spatele meu o echipă care mă ajută de fiecare dată când am nevoie cu make-up și părul. M-am simțit ca o divă, dar eu nu sunt o divă. Sunt o fată normală”, a spus Andreea Tonciu cu lacrimi în ochi, când a fost întrebată de Ilinca Vandici.