Telespectatorii le vor putea cunoaște pe cele nouă concurente “Bravo, ai stil! Celebrities” odată cu debutul noului sezon al show-ului, miercuri, 22 ianuarie, de la ora 22:00. Emisiunea va fi difuzată patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00.

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus sunt pregătite de bătălia stilistică, pentru a demonstra în fața juraților și telespectatorilor că stilul adoptat li se potrivește și ca mari comunități de fani se vor regăsi în ținutele vestimentare propuse de ele.

Premiu cu cinci zerouri

La finalul acestei “călătorii” extraordinare, în care concurentele vor caștiga și mai multă experiență, dar și un număr impresionant de fani, va exista o singură învingătoare. Aceasta va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de lei.
O multime de alte surprize fabuloase vor fi anunțate de prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, în edițiile viitoare “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Nu ratați premiera show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00. Emisiunea va fi difuzată de miercuri până vineri, la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00.